Післяплатою у відділенні Нової Пошти
Онлайн оплата MonoPay
Онлайн оплата Visa / MasterCard
Доставка
Доставка у відділення Нової пошти;
Доставка до поштомату Нової пошти;
Адресна доставка кур'єром Нової пошти.
Гарантія
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис Скороварка Bohmann ВН-3511 11л діаметр 28см Нержавіюча сталь
Скороварка Bohmann BH-3511 безпечна для здоров'я людини, екологічно чиста та гігієнічна нержавіюча сталь є унікальним продуктом, що здійснила справжній переворот у світі сучасних посудних виробів. Інноваційні технології лиття дозволяють сталевої продукції бути найнадійнішим помічником у процесі приготування їжі, зберігаючи при цьому всі її корисні властивості.
Скороварка оснащена герметичною кришкою , що не пропускає повітря. Виготовляється із нержавіючої сталі.
Принцип роботи цього винаходу є простим. Основний секрет - в кришці, що герметично закривається, завдяки якій створюється високий тиск і температура піднімається до 120 градусів . Завдяки кришці кисень не потрапляє всередину скороварки. Завдяки цій нескладній знахідці продукти зберігають смак та властивості.
Як функціонує скороварка Bohmann BH-3511:
Готуються бажані страви, починаючи зі звичайною послідовністю: всі інгредієнти закладаються холодними, або, якщо вимагає рецепт, початкові кроки приготування, як обсмажування м'яса, овочів, рису тостатура для різотто і т.д. , Виробляються при відкритій кришці.
Коли все готово, каструля закривається, ставиться на інтенсивний вогонь до появи свистка, гучність якого залежить від моделі каструлі. Можливо, що спочатку з-під кришки просочується трохи пари чи крапельки рідини; із збільшенням тиску гумовий запобіжник притиснеться повністю, створюючи герметичні закриття. Свисток дає сигнал, що досягнуто максимальної температури, набагато вище 100 градусів, тому потрібно зменшити вогонь і рахувати хвилини варіння.
Коли потрібно дуже коротке варіння, вогонь зменшується до мінімуму, в той же час при більш тривалому варінні краще тримати вогонь веселіший, щоб запобігти зниженню температури.
Коли закінчився час варіння, знижують тиск у каструлі, піднімаючи вальволу на кришці. Не можна знімати кришку, поки не знизився тиск, щоб не спровокувати виплескування рідини з каструлі з наступними опіками і безладом на кухні.
Коли з-під вальволи не виходить більше пари, краще охолодити каструлю під струменем холодної води протягом декількох секунд, що дозволить знизити внутрішню температуру і тиск. Після цього можна відкривати кришку каструлі. Якщо залишити каструлю закритою, страва варитиметься.
Якщо рецепт вимагає додавання якихось інгредієнтів під час варіння, знижують тиск і температури, якби час варіння закінчився, відкривають кришку, закладають необхідне, потім знову закривають каструлю, доводять до потрібного тиску і продовжують варіння.
Характеристики скороварки Bohmann BH-3511:
Об'єм: 11 л
Діаметр: 28 см
Матеріал: нержавіюча сталь
Матеріал кришки: скло
Тришарове термоакумулююче дно
Ручки: нержавіюча сталь, бакеліт
Підходить для всіх типів плит
Комплектація:
Скороварка Bohmann BH-3511
Скляна кришка
Упаковка: коробка
Основні характеристики Скороварка Bohmann ВН-3511 11л діаметр 28см Нержавіюча сталь